Hanya klik iklan untuk sedekah amal jariah. Dengan menekan/ klik iklan di halaman ini anda telah membuat sedekah kepada admin...t.kasih

Allah berfirman dalam Surah al-Hujuraat ayat 12:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِيمٌ

Maksudnya: "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan sangka (kecurigaan), kerana sebahagian daripada sangkaan itu dosa. Dan janganlah mencari-cari keburukan orang dan janganlah mengumpat satu sama lain. Adakah seseorang kamu suka makan daging saudaranya yang telah menjadi mayat tentu sahaja kamu tidak suka. Dan bertaqwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah maha menerima taubat lagi bersifat ar-Rahim."

tersurat tersirat

tersurat tersirat
-Saya suka PAS kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya orang yang baik. Saya mudah menginsafi hidup yang akan menemui matinya. Saya suka UMNO kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya peka untuk memahami kesusahan rakyat, khususnya menjaga kepentingan bangsa saya. Saya suka PKR dan DAP kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya bersemangat untuk memperjuangkan keadilan dan menegakkan hak-hak rakyat yang terpinggir. Saya tidak nyatakan parti-parti lain kerana dua sebab. Pertama, bersifat tempatan seperti parti-parti Sabah dan Sarawak. Kedua, kerana kemunculannya sudah semakin tidak relevan. Saya tidak suka PAS kerana mudah melabelkan orang yang tidak menyokongnya sebagai tidak Islamik. Saya tidak suka UMNO kerana bersikap double standard dan angkuh dengan kuasa. Saya tidak suka PKR dan DAP kerana menunjukkan imej memperjuangkan kebebasan, tetapi realitinya tetap alergik pada perbezaan pendapat. .

ketuanan melayu

ketuanan melayu

Jumaat, 18 Mei 2012

Senaman punggung kerana kegagalan nafsu seks..lemah tenaga batin

Akibat kegagalan alat kelamin berfungsi dengan baik atau alat kelamin yang lemah atau mati pucuk maka satu 'senaman punggung' dilakukan oleh sekumpulan  15 orang bekas tentera daripada Persatuan Veteran Tentera Melayu (PVTM). Mereka mengadakan 'senaman tolol' itu didepan rumah Ambiga kerana merasakan wanita tersebut anggun dan merangsangkan nafsu. Punggung-punggung askar pencen yang telah lunyai itu memohon batuan bekas presiden Majlis peguam untuk disula kerana mempunyai nafsu luar tabii. 
Kebodohan dan kebangangan askar pencen ini makin terserlah apabila tidak tahu mengenal padang atau tempat beriadah/senaman. Mereka menjadi buta mata dan hati mungkin kerana ditenggelamkan bersama kapal selam scorpene. Lebih malang lagi kerana kumpulan ini rata-rat berbangsa melayu dan berugama Islam namun tiada nilai murni malahan bersikap haprak dan pekak. Hancurs!..memang hancurs..otak mereka sudah diturn over menyerupai keldai.
Sayang sekali kalau dulu mereka disanjung kerana berjuang untuk keamanan dan kesejahteraan negara, kini jasa mereka lebur bagai debu......hanya cacian dan makian dari seluruh pelusuk rakyat yang hatinya terluka kerana perbuatan terkutuk mereka.
Kumpulan askar pencen yang bangang tolol dan bahlul tersebut sewajarnya meletakkan semula otak mereka dari lutut ketempurung kepala....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan