Hanya klik iklan untuk sedekah amal jariah. Dengan menekan/ klik iklan di halaman ini anda telah membuat sedekah kepada admin...t.kasih

Allah berfirman dalam Surah al-Hujuraat ayat 12:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِيمٌ

Maksudnya: "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan sangka (kecurigaan), kerana sebahagian daripada sangkaan itu dosa. Dan janganlah mencari-cari keburukan orang dan janganlah mengumpat satu sama lain. Adakah seseorang kamu suka makan daging saudaranya yang telah menjadi mayat tentu sahaja kamu tidak suka. Dan bertaqwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah maha menerima taubat lagi bersifat ar-Rahim."

tersurat tersirat

tersurat tersirat
-Saya suka PAS kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya orang yang baik. Saya mudah menginsafi hidup yang akan menemui matinya. Saya suka UMNO kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya peka untuk memahami kesusahan rakyat, khususnya menjaga kepentingan bangsa saya. Saya suka PKR dan DAP kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya bersemangat untuk memperjuangkan keadilan dan menegakkan hak-hak rakyat yang terpinggir. Saya tidak nyatakan parti-parti lain kerana dua sebab. Pertama, bersifat tempatan seperti parti-parti Sabah dan Sarawak. Kedua, kerana kemunculannya sudah semakin tidak relevan. Saya tidak suka PAS kerana mudah melabelkan orang yang tidak menyokongnya sebagai tidak Islamik. Saya tidak suka UMNO kerana bersikap double standard dan angkuh dengan kuasa. Saya tidak suka PKR dan DAP kerana menunjukkan imej memperjuangkan kebebasan, tetapi realitinya tetap alergik pada perbezaan pendapat. .

ketuanan melayu

ketuanan melayu

Selasa, 11 Disember 2012

UMNO pejuang bangsa melayu dan memberikan melayu kekayaan

“Kita ada semua bangsa, Cina, Melayu India. Kita bela semua bangsa. Beribu anak Melayu lulusan SPM yang tak punya kerja, minta gaji RM1,000 pun (BN) tak mampu nak beri. Permit teksi ambik, AP kereta ambik."
“Apa yang Umno buat selama ini? Bagaimana nasib anak-anak bangsa kita.'
Umno  akan membankrapkan negara. Tetapi yang melingkupkan negara ialah Umno yang memerintah hari ini. Memperkayakan anak beranak, dan kaum keluarga, tetapi ini tidak disiarkan dalam akhbar." kata Anwar Ibrahim Ketua Umum KEADILAN di hadapan lebih 20,000 rakyat di Dataran Darul Hikmah, Kerdau sempena Himpunan Kebangkitan Rakyat peringkat Pahang semalam.

Kote beri anjing makanmanusia paling pengecut tak ada telo. 
Dalam beberapa minggu terakhir ini malahan terdahulu sebelumnya sidang pengarang menerima pelbagai ulasan dari pembaca..
terima kasih diatas respon anda. Namun ulasan tersebut tidak dapat disiarkan kerana bersifat pengecut dan bahlul.
Penakut dan pengecut kerana tidak memberikan nama..hanya  menggunakan nama tanpa nama. Pengulas yang sedemikian sebaiknya potong kote bagi anjing makan lagi baik dari nak bersura ok?