Hanya klik iklan untuk sedekah amal jariah. Dengan menekan/ klik iklan di halaman ini anda telah membuat sedekah kepada admin...t.kasih

Allah berfirman dalam Surah al-Hujuraat ayat 12:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِيمٌ

Maksudnya: "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan sangka (kecurigaan), kerana sebahagian daripada sangkaan itu dosa. Dan janganlah mencari-cari keburukan orang dan janganlah mengumpat satu sama lain. Adakah seseorang kamu suka makan daging saudaranya yang telah menjadi mayat tentu sahaja kamu tidak suka. Dan bertaqwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah maha menerima taubat lagi bersifat ar-Rahim."

tersurat tersirat

tersurat tersirat
-Saya suka PAS kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya orang yang baik. Saya mudah menginsafi hidup yang akan menemui matinya. Saya suka UMNO kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya peka untuk memahami kesusahan rakyat, khususnya menjaga kepentingan bangsa saya. Saya suka PKR dan DAP kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya bersemangat untuk memperjuangkan keadilan dan menegakkan hak-hak rakyat yang terpinggir. Saya tidak nyatakan parti-parti lain kerana dua sebab. Pertama, bersifat tempatan seperti parti-parti Sabah dan Sarawak. Kedua, kerana kemunculannya sudah semakin tidak relevan. Saya tidak suka PAS kerana mudah melabelkan orang yang tidak menyokongnya sebagai tidak Islamik. Saya tidak suka UMNO kerana bersikap double standard dan angkuh dengan kuasa. Saya tidak suka PKR dan DAP kerana menunjukkan imej memperjuangkan kebebasan, tetapi realitinya tetap alergik pada perbezaan pendapat. .

ketuanan melayu

ketuanan melayu

Jumaat, 7 Oktober 2011

Muhyidin TPM yang jujur -majlis profesor cari makan


MALAM INI DI SHAH ALAMProfesor-profesor ini sudah tidak layak dipercayai..mereka penipu kaki bodek dan semata-mata cari makan! mereka terdiri dari orang-orang sengal yang memperdayakan anak-anak yang dahagakan ilmu.
untuk apa? untuk dapat tan sri, datuk dan cibai...
macam palat mereka ini..kalau mereka mati kubur mereka halal boleh dikencingkan!
macamana boleh dapat profesor?
mari kita kutuk profesor-profesor yang setaraf dengan najis!..sebab mereka menipu rakyat jelata..klerja mereka tak lain dengan menggunakan  kedudukan dan jenama hanaya untuk mengelirukan rakyat terus membodek ! macam sial senang kata..
Lagi sekor prof emirtus tan sri dr..cibai telah dengan sewenangnya merendahkan taraf pemikiran Menteri Pendidikan merangkap TPM memangalah celaka namanya tur...
Profesor Emeritus Tan Sri Dr Khoo Kay Kim tetap mempertahankan pendirian bahawa Malaysia tidak pernah dijajah sambil menyifatkan kenyataan Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin semalam seperti “orang kebanyakan yang tidak faham undang-undang.”
Kata beliau, hanya negeri-negeri Selat yang pernah menjadi tanah jajahan British sementara negeri-negeri Melayu yang lain telah berada di bawah naungan British.
Majlis profesor adalah majlis penipu tak ada kelas langsung sama kelas macam persatuan cikak boncai! lunyai terbarai macam persatuan bohsia pencen!
sama-sama kita kutuk habis-habisan! tiewnama! :
mari sokong tukartiub.blogspot.com membabi-buta tanpa prejudis!
NOTA:

persatuan majlis profesor negara
adalah kumpulan haprak lagi gudrak
persatuan yang milkak lagi chuprak

saeorang ahli kata malaysia tak pernah dijajah
seornag ahli kata polis malaysia berhemah

inilah contoh kang kong carai makan
kerja tak ada lain melain kan bodek


NOTA:
chuprak
milkak
gudrak
adalah perkataan kata sifat baru
muncul dari dunia wikipedia
yang tepat lagi saheh untuk
menerangkan kepada umum tentang
perangai kang kong kang kong ini

chuprak lebih busuk dari bau bangkai
milkak lebih hina dari taik kering
gudrak lebioh bodoh dari zul nordintt.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan