Hanya klik iklan untuk sedekah amal jariah. Dengan menekan/ klik iklan di halaman ini anda telah membuat sedekah kepada admin...t.kasih

Allah berfirman dalam Surah al-Hujuraat ayat 12:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِيمٌ

Maksudnya: "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan sangka (kecurigaan), kerana sebahagian daripada sangkaan itu dosa. Dan janganlah mencari-cari keburukan orang dan janganlah mengumpat satu sama lain. Adakah seseorang kamu suka makan daging saudaranya yang telah menjadi mayat tentu sahaja kamu tidak suka. Dan bertaqwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah maha menerima taubat lagi bersifat ar-Rahim."

tersurat tersirat

tersurat tersirat
-Saya suka PAS kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya orang yang baik. Saya mudah menginsafi hidup yang akan menemui matinya. Saya suka UMNO kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya peka untuk memahami kesusahan rakyat, khususnya menjaga kepentingan bangsa saya. Saya suka PKR dan DAP kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya bersemangat untuk memperjuangkan keadilan dan menegakkan hak-hak rakyat yang terpinggir. Saya tidak nyatakan parti-parti lain kerana dua sebab. Pertama, bersifat tempatan seperti parti-parti Sabah dan Sarawak. Kedua, kerana kemunculannya sudah semakin tidak relevan. Saya tidak suka PAS kerana mudah melabelkan orang yang tidak menyokongnya sebagai tidak Islamik. Saya tidak suka UMNO kerana bersikap double standard dan angkuh dengan kuasa. Saya tidak suka PKR dan DAP kerana menunjukkan imej memperjuangkan kebebasan, tetapi realitinya tetap alergik pada perbezaan pendapat. .

ketuanan melayu

ketuanan melayu

Selasa, 26 Januari 2010

YB keras kepala

Zulkifli Nordin memang keras kepala
Walaupun Anwar Ibrahim menasihatinya supaya tarik balik laporan polis
Nampaknya Zul nordin lawan towkay...
Semacam  je mamat ni.
YB Zulkifli tidak pernah nak hentam Umno/Bn
Nampaknya dia lebih cemerlang membidas rakan dalam PKR / PR.
Ada apa-apa ke YB Zul...
Silalah blah cepat YB Zul....bikin huru-hara saja
Fir'aun kecil ke..besar ke ..awak sangat sempit fikiran dan konon sebagai pejuang Islam.
Jika sebenar memperjuangkan Islam bukan membuat keracauan.
Zul Nordin sesuai bergabung dengan Hassan Ali, Hamidah Osman,  Bedul Isham  Poart Klang, Jamaludin, Osman dan pengkhianat sebangsat dengannyya.....Sila belah dari PKR dan masuk Makhal Sakti.
----------------------------------------------------

ZUL NORDIN TIDAK BERTINDAK SENDIRIAN
SIAPA DIBELAKANG  ZUL NORDIN?
ZUL NORDIN AKAN SENTIASA MENJADI PEMECAH..
DENGAN ISU MELAYU DAN ISLAM
JANGAN LUPA ZUL NORDIN BEKAS  AHLI  PAS
------------------------------------------------------

Tiada ulasan:

Catat Ulasan