Hanya klik iklan untuk sedekah amal jariah. Dengan menekan/ klik iklan di halaman ini anda telah membuat sedekah kepada admin...t.kasih

Allah berfirman dalam Surah al-Hujuraat ayat 12:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِيمٌ

Maksudnya: "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan sangka (kecurigaan), kerana sebahagian daripada sangkaan itu dosa. Dan janganlah mencari-cari keburukan orang dan janganlah mengumpat satu sama lain. Adakah seseorang kamu suka makan daging saudaranya yang telah menjadi mayat tentu sahaja kamu tidak suka. Dan bertaqwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah maha menerima taubat lagi bersifat ar-Rahim."

tersurat tersirat

tersurat tersirat
-Saya suka PAS kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya orang yang baik. Saya mudah menginsafi hidup yang akan menemui matinya. Saya suka UMNO kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya peka untuk memahami kesusahan rakyat, khususnya menjaga kepentingan bangsa saya. Saya suka PKR dan DAP kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya bersemangat untuk memperjuangkan keadilan dan menegakkan hak-hak rakyat yang terpinggir. Saya tidak nyatakan parti-parti lain kerana dua sebab. Pertama, bersifat tempatan seperti parti-parti Sabah dan Sarawak. Kedua, kerana kemunculannya sudah semakin tidak relevan. Saya tidak suka PAS kerana mudah melabelkan orang yang tidak menyokongnya sebagai tidak Islamik. Saya tidak suka UMNO kerana bersikap double standard dan angkuh dengan kuasa. Saya tidak suka PKR dan DAP kerana menunjukkan imej memperjuangkan kebebasan, tetapi realitinya tetap alergik pada perbezaan pendapat. .

ketuanan melayu

ketuanan melayu

Isnin, 21 November 2011

Zul Nordin banyak tipu belit putar alam

Naik menyampah aku dengan ahli parlimen bandar baharu kulim ni...macam sial!
tak habis-habis menipu membohong.....
rupanya duit yang dia hutang masa dengan seseorang masa nak jadi calon tur..tak bayor lagi..
adus!..pakai kopiah ...pasang janggut...cakap bukan main islamik konon..lancaulah!...(tak caya tanya hishamudin rais..rahsia zul nordin kaki kelepet ni dalam poket dia..)
adake dia khabor wan azizah nangis cerita kat dia kononnya tak rela nak lepaskan kerusi permatang pauh...
zaul nordin nie mampus lagi baiklah aku ingat..memang betul-betul sial!
haprak punya loyar..
dia nie dulu orang tak kenalpun sebagai loyar..saja menyebuk nak glamor serta nak publisiti nak bela anwar masa kes liwat dulu. tapi dia tak buat apa pun ..menyebuk lebih...tanya lah dengan Raja komando atau nurul Izzah  kalau nak tahu!
Sudah..sudahlah..muak betul dengan perangai malaun nie...haram jadah!
aku kalau jumpa zul mangkok nie aku pijak-pijak kopiah dia!Tiada ulasan:

Catat Ulasan