Hanya klik iklan untuk sedekah amal jariah. Dengan menekan/ klik iklan di halaman ini anda telah membuat sedekah kepada admin...t.kasih

Allah berfirman dalam Surah al-Hujuraat ayat 12:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِيمٌ

Maksudnya: "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan sangka (kecurigaan), kerana sebahagian daripada sangkaan itu dosa. Dan janganlah mencari-cari keburukan orang dan janganlah mengumpat satu sama lain. Adakah seseorang kamu suka makan daging saudaranya yang telah menjadi mayat tentu sahaja kamu tidak suka. Dan bertaqwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah maha menerima taubat lagi bersifat ar-Rahim."

tersurat tersirat

tersurat tersirat
-Saya suka PAS kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya orang yang baik. Saya mudah menginsafi hidup yang akan menemui matinya. Saya suka UMNO kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya peka untuk memahami kesusahan rakyat, khususnya menjaga kepentingan bangsa saya. Saya suka PKR dan DAP kerana merapati pemimpin dan ahlinya menjadikan saya bersemangat untuk memperjuangkan keadilan dan menegakkan hak-hak rakyat yang terpinggir. Saya tidak nyatakan parti-parti lain kerana dua sebab. Pertama, bersifat tempatan seperti parti-parti Sabah dan Sarawak. Kedua, kerana kemunculannya sudah semakin tidak relevan. Saya tidak suka PAS kerana mudah melabelkan orang yang tidak menyokongnya sebagai tidak Islamik. Saya tidak suka UMNO kerana bersikap double standard dan angkuh dengan kuasa. Saya tidak suka PKR dan DAP kerana menunjukkan imej memperjuangkan kebebasan, tetapi realitinya tetap alergik pada perbezaan pendapat. .

ketuanan melayu

ketuanan melayu

Selasa, 22 Mac 2011

datuk t ialah..........

Menurut sumber Datuk T dikenali sebagai Datuk Tajuddin Wahab,tapi benarkah beliau yang mendedahkan Video Tersebut??? Beliau merupakan bekas Setiausaha kepada bekas pemimpin UMNO yang amat dikenali.Sekarang beliau bekerja di sebuah Agensi Kerajaan.

Kalau Datuk T adalah anak jantan dan tidak menipu sila panggil Bloggerspula untuk melihat video seks. 

Satu nama juga telah dikeluarkan oleh laman web www.umno-reform2.com sebagai orang yang membuat tempahan hotel tersebut. Menurut laman web tersebut nama Dato Khalid dari Alor Gajah telah dikatakan sebagai orang yang menempah hotel tersebut.

Menurut laman itu lagi – polis juga telah bertindak untuk menjejaki penganjur tersebut dalam usaha untuk mengetahui perkara sebenar dan kerana ada perbuatan ugutan – mengugut sekiranya Anwar Ibrahim tidak berhenti dari politik maka keseluruhan video itu akan disiarkan. Adakah benar – ada nama Datuk T – siapa Datuk T dan siapa Datuk Khalid yang dikatakan menempah bilik itu. Adakah semua ini betul atau spekulasi. Laman www.umno-reform2.com itu sendiri tidak mengesahkan nama Datuk Khalid tetapi mengatakan sumber itu di terima dari pelayar laman beliau.Sama-samalah kita tunggu perkembangan selanjutnya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan